Vi ønsker Kristin Westreng Aas velkommen som ny Chief Commercial Officer (CCO) for Axeptia.

Kristin har sterk domeneerfaring fra både kreditt- og inkassobransjen og er et perfekt tilskudd til Axeptia-familien når vi nå har beveget oss over i en ny fase med fokus på kommersialisering og vekst.

Vi er veldig glad for å ønske Kristin velkommen til Axeptia som leder for salg og marked.

Kristin kommer senest fra stillingen som Head of Transformation i Bisnode AB, hvor hun har vært sentral i å bygge vekst i Bisnode Group, i tillegg til å være sentral i konsolideringen av en rekke Bisnode produkter inn i en felles produktfamile. Før Bisnode, jobbet Kristin i inkassoselskapet Kredinor i ulike roller som bl.a. Divisjonsdirektør, Salgs-og markedsdirektør og leder for KAM-teamet.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE

Les mer om Team Axeptia her

Følg oss på LinkedIn og bli oppdatert av vår reise fremover.